UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ HK
Tarih: 6.11.2017 | Okunma Sayısı: 3625

UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ HK.

Ceza soruşturmalarında meslektaşlarımızın uzlaştırmacı olarak görevlendirilebilmesi için kanun gereği sertifika sahibi olmaları zorunlu bulunduğundan Baromuz uzlaştırmacı olarak görev yapmak isteyen meslektaşlarımıza Türkiye Barolar Birliği ve Başkent Üniversitesi / Bahçe şehir Üniversitesi işbirliği ile verilecek olan "Ceza Muhakemesinde Uzlaştırmacı eğitimini ilimizde açmak istemektedir. Barolar Birliği ile yapılan protokol gereği eğitim açılabilmesi için oluşturulacak sınıfların 30 kişiyi bulması gerekmektedir.

Bu zaruretlerle, uzlaştırmacı" eğitimleri için üyelerimizin en geç 08.11.2017 tarihine kadar baroya isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Eğitimler için, -Her bir grup kontenjanı yönetmeliğin 50. madde 4.fıkrası gereği 30 (otuz) kişi ile sınırlıdır. -Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır. Yönetmeliğin 50. madde 7.fıkrası gereği derslerin 1/12 sine devam etmeyenlerin eğitim programı ile ilişiği kesilir.


Eğitimin süresi kesintisiz 6 (altı) gün ve 48 ders saatdir. Barolarımıza kayıtlı avukatlar için eğitim ücreti KDV dahil 1.000.-TL. (bin) dır.Bilgilerinize duyurulur.

 
 
 
 
20.09.2024
AV. ÜMİT PEÇE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.