EMNİYET MDÜRÜLÜĞÜ VE ÇEVİK KUVVETE TAZİYE
Tarih: 14.12.2016 | Okunma Sayısı: 2579

Baromuz İstanbul Beşiktaş`ta Vodafone Arena Stadı yanında Çevik Kuvvet polislerine yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısı nedeniyle Rize Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Şube Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanı Avukat Mehmet Çırakoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Av.Rıfat Uluşahin, Av.Selin Eren, Av.Uğur Ergüven,Av. Ali İmran Büyük,Av. Şakir Aytaş ve Tbb Delegesi Seher Kandil Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’a şehit polisler için taziyelerini iletti, her zaman polisin yanında oldukları mesajını verdi.  

Görüşmede Rize’nin genel durumuna ilişkin görüş alış verişinde de bulunuldu,Rize Emniyet Müdürlüğü ile vatandaşların hukuki konularda bilgilendirilmesi adına ortak çalışma yapmaya hazır olduklarını iletti. Emniyet Müdürü Aksoy, taziye ziyaretleri için baro yönetim kuruluna teşekkür etti, destekleri ile moral bulduklarını iletti. 

Yönetim Kurulu daha sonra Çevik kuvvet Şube Müdürlüğü’nde polis memurları ile bir araya gelerek karanfil hediye etti.Baro Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Beşiktaş’ta çevik kuvvete yönelik yapılan hain saldırıda şehit düşen polisler için üzüntülerini ve taziyelerini iletti,
Çevik Kuvvet amir ve polisleri de ziyaretlerinden dolayı Baro Yönetimimize teşekkür etti. 

 
 
 
 
 
20.09.2024
AV. ÜMİT PEÇE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.